Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Miljö och certifiering

Med de stora mängder papper och förpackningar vi omsätter är miljöarbetet viktigt. Vi arbetar ständigt med att minska onödigt svinn. Sedan 2013 är vi certifierade enligt Svanen och vi använder klimatkompenserat papper till 90 % av allt vi trycker.

Svanen

Svanenmärket är en världsledande miljömärkning med hög kännedom och trovärdighet som ställer krav på tryckmaterial, kemikalier och energiförbrukning. Med det miljöarbete och engagemang som en Svanenmärkning kräver bidrar vi till FN:s globala hållbarhetsmål.

Läs mer om kraven på Svanens hemsida.

Klimatkompensation tillsammans med vår pappersleveratör Antalis

Klimatkompensationen har pågått i mer än 10 år. Vi har lärt oss mycket och känner att vi gör någonting positivt. Pengarna som projektet har genererat skickas till olika trädplanteringsprojekt i Afrika, bland annat i Uganda. Vi har tillsammans med våra nordiska kunder planterat träd på en yta motsvarande 235 fotbollsplaner.

Läs mer på Antalis hemsida.

 

Öppettider

Sölvegatan

Receptionen har öppet
Måndag–Fredag 9.00–15.00
Lunchstängt 12.30–13.00

Färdiga trycksaker kan hämtas
Måndag–Fredag 8.00–16.00

Hämtställe 80
Hitta: Sölvegatan 14 (karta, ny flik) 
Kontakt: media-tryck [at] service [dot] lu [dot] se (media-tryck[at]service[dot]lu[dot]se)

Kemicentrum

Stängt tills vidare.